Søndag 20. juni 2021

KulNytt år er godt igang og mange nye muligheter. Det er vært stille på aktivitetsnivået mitt i vinter grunnet endret jobbsituasjon med lang arbeidsvei, kveldene strekker ikke til slik som før og får derfor ikke vært med på fellestrenininger. Håper det blir bedre når det blir lengre og lysere kvelder men to utstillinger har jeg vært på i år.

Ønsker alle en god og fredelig jul og et riktig godt nyttår!

Håper må mye glede og mange muligheter i det nye året!

Her har det vært engler i snøen.

Som sistemann har jeg også fått et nytt hjem, det høres både spennende og skummelt ut. Håper det blir mye ativitet og turer i skog og mark. Jeg elsker å undersøke alt det som finnes ute i den store verden. Ønsker alle mine søsken også lykke til videre i livet, kanskje vi sees engang. 

Kul

Hei! Nå er jeg helt alene etter at alle brødrene mine har reist ut i den store verden. Jeg håper også at jeg får komme dit, har mye sosialiering med både folk og dyr. Har vært i skogen og der har jeg det travelt, skal helst ha med meg alt som pinner, grastuster, kongler, mose og mye annet. Godt med en hvil når en kommer hjem da.

Kul

SmilerHei!

Vi er noe flotte hanner som elsker å være ute og utforske nye ting. Noen reddharer er vi ikke for vi har hilst både på hest og lama og det var da ikke noe skummelt. Mye interessant inne hos dem gitt men der fikk vi ikke lov til å være av matmor, skjønner ikke hvorfor....... dem var da så snille selv om dem var sååå store. Og så har vi vært i skogen og det var spennende det, der var det mye som måtte undersøkes.

Ellers ønsker vi oss nye hjem og håper noen der ute vil ha oss.

Nyeste kommentarer

14.11 | 15:00

Gratulerer med ny flott side

...
29.08 | 00:15

Er det Izzard? Hilsen noen på Lillehammer som gleder seg veldig til å få en ny familiemedlem....

...
05.08 | 21:32

Ja han er et sjarmtroll

...
05.08 | 20:47

for en NYDELIG valp!

...